Legitimerad terapeut på Söder och i Vasastan, samt samtalsterapi i Vasastan

Gudrun Lindroth

Legitimerad terapeut på Söder och i Vasastan, samt samtalsterapi i Vasastan

Det uppstår situationer i ens liv då man inte mår bra. Det kan vara allt från traumatiska upplevelser till en dålig relation med en anhörig. Det kan då vara bra att komma till mig, Gudrun Lindroth och få hjälp med detta. Hos mig kan du exempelvis få hjälp med samtalsterapi och andra formtyper av terapi. Jag är en legitimerad terapeut och jag vänder mig till dig som söker hjälp med psykiska problem. Mina behandlingar utgår alltid från patientens behov, förutsättningar och önskemål. Jag hjälper dig att få rätsida på ditt liv, så att du kan starta om på nytt och få njuta av allt underbart ditt liv kan erbjuda. Jag jobbar mest med individual-terapi men även med parrådgivning och samtalsterapi i form av familjerådgivning. Att prata med en utomstående part genom terapi är Om du mår dåligt, så gör du klokt i att kontakta mig, så fort som möjligt. Det är inte bra att må dåligt. Jag finns för dig och jag vill hjälpa dig att kunna må bra igen. Om du behöver prata med en legitimerad terapeut på Söder eller i Vasastan, så har du kommit helt rätt.

Mina kunskaper och metoder för terapi

Jag har en psykodynamisk grundutbildning, men använder mig även av kognitiva tekniker i arbetet. Mötet med patienten blir helt vägledande för psykoterapin. Under de senaste åren har jag även arbetat med EMDR-terapi, som förenklat kan sägas vara en metod för att behandla trauman. Behandlingstiden i psykoterapi varierar, ibland pågår en terapi i några månader och ibland i flera år, allt efter den enskildes behov. Om du letar efter en psykoterapeut i Vasastan eller på Söder, har du hittat rätt. Med min goda kunskap och långa erfarenhet inom denna bransch kan jag hjälpa dig med dina problem. Oavsett om de är stora eller små är du varmt välkommen att kontakta mig för mer information.